top of page

Help! Wij willen een openingsdans.... En nu?! Een GRATIS webinar, waardoor jij volledig op de hoogte bent.

Hey aanstaande bruidsparen!


Jullie grote dag komt eraan en de spanning begint te stijgen. Een van de meest iconische momenten van elke bruiloft is natuurlijk de openingsdans. Maar wat als je geen idee hebt waar te beginnen? Geen paniek! Wij zijn er om jullie te helpen.

Op 21 april om 11:00, vanuit het comfort van jullie eigen huis, organiseren wij een gratis webinar met de titel: "Wij willen een openingsdans, en nu?" Dit is jullie kans om alles te leren wat er komt kijken bij het regelen van een openingsdans, van praktische tips tot het vermijden van valkuilen, en alles daartussenin.

Tijdens dit boeiende webinar zullen we jullie begeleiden door alle aspecten van het plannen van een openingsdans. Van het kiezen van de juiste muziek die jullie verhaal vertelt, tot het vinden van de perfecte locatie en het omgaan met eventuele last-minute zenuwen, we hebben het allemaal voor jullie gedekt.

Maar dat is nog niet alles! We delen ook waardevolle inzichten en adviezen, inclusief do's en don'ts die jullie kunnen helpen om jullie openingsdans tot een succes te maken. Of jullie nu dromen van een klassieke slow dance of een meer eigentijdse choreografie, wij helpen jullie om jullie visie tot leven te brengen.

En het beste moet nog komen - we sluiten het webinar af met een interactieve Q&A-sessie. Geen vraag is te gek! Dus als jullie nog ergens over twijfelen of gewoon wat extra begeleiding nodig hebben, staan wij klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Dus, zijn jullie klaar om die eerste dans op jullie bruiloft onvergetelijk te maken? Schrijf je dan nu in voor ons gratis webinar op 21 april om 11:00. Het belooft een ochtend vol waardevolle informatie, inspiratie en geruststelling te worden, zodat jullie met vertrouwen kunnen uitkijken naar jullie openingsdans.

Mis deze kans niet en reserveer jullie plekje vandaag nog! Klik op onderstaande link om je in te schrijven en ontvang alle details die je nodig hebt om deel te nemen aan dit waardevolle evenement.




Tot dan!

Weddingdance Academy

294 views0 comments
bottom of page